Content Cambiare 312 SW

arrow-d
arrow-d
lightbox
Verkoopprijs
€ 12.295,-
Offerte aanvragen
Afspraak maken
Terug naar overzicht
Omschrijving
Specificaties
Kleurstalen
Media/Downloads

Cambiare 312 SW

Met de komst van de Content Cambiare 312 SW (Sweelinq) komen bekende orgels uit mooie kerken wel héél dichtbij. Opvallend is dat dit orgel een stuk voordeliger is dan de Cambiare 312 die we al kennen. Hoe zit dat precies?

 

Er zijn meerdere redenen voor aan te wijzen.  Eén daarvan is, dat u niet hoeft te betalen voor een Hauptwerklicentie. Bij de Sweelinq software wordt gebruikt gemaakt van een abonnement. Voor een relatief klein bedrag per jaar  kunt u alle beschikbare orgels binnen het Sweelinq pakket bespelen. Bij aanschaf van een Content Cambiare 312 SW is dat het eerste jaar kosteloos.

 

Een tweede reden is, dat de Hauptwerk software vraagt om een zeer krachtige pc met veel geheugen en opslagcapaciteit. U begrijpt dat daar ook een prijskaartje aan hangt. De systeemvereisten voor de Sweelinq software zijn beduidend minder. Zodoende is er gekozen voor een ander type PC.

Het is dus werkelijk zo, dat het nu mogelijk is om hetzelfde orgel te kopen, maar dan voor een prijs die een aanzienlijk stuk lager ligt, dan van de Cambiare 312

 

Sweelinq software

Sweelinq is een pijporgelsampler die geschikt is voor gebruik op gangbare computer hardware. Deze software is ontwikkeld door Orgelmakerij Noorlander. Het doel van deze software is om het geluid van een pijporgel zo realistisch mogelijk na te bootsen. Binnen de software is het mogelijk om verschillende virtuele orgels (ook wel samplesets genoemd) te laden.

 

 

Gebruiksvriendelijk

De Cambiare orgels van Content zijn zeer gebruiksvriendelijk. Zo is het bijvoorbeeld helemaal niet nodig om verstand van computers te hebben om een dergelijk orgel te bespelen. Content maakt bij de Hauptwerk orgels gebruik van een zogenoemde gebruikers interface. Hierdoor kun je met een enkele druk op één van de touchscreens een ander orgel inladen, of andere basisinstellingen aanpassen. De Sweelinq software werkt op een vergelijkbare gebruiksvriendelijke manier.

 

Geluidskwaliteit

De Content Cambiare 312 SW is voorzien van een hoogwaardig 3D audiosysteem.  Dit systeem garandeert weergave op high-end niveau. De speakers zijn verwerkt in de voor- , zij- en bovenkant. Als organist bent u daardoor verzekerd van een zeer realistische kerkorgel beleving!

 

Uitvoeringen

De Content Cambiare 312 SW is leverbaar in verschillende kleuruitvoeringen. Het orgel is standaard al uitgerust met pedaalverlichting en een bank met berging. Daarnaast is het ook mogelijk het orgel uit te breiden met  diverse opties, zoals bijvoorbeeld voetpistons of een extra voice pakket of een deelbare kast.

NOTE: Wilt u gebruik maken van Hauptwerk en Sweelinq op één orgel? Dat is zeker mogelijk. Kies dan voor de Cambiare 312.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Content Cambiare 312 SW? Wij verwelkomen u graag in één van onze showrooms om dit orgel te zien en te bespelen. Onder het genot van een kop koffie of thee kunnen we u alles over dit instrument  vertellen!

 

Beschikbare samplesets

Momenteel zijn de onderstaande orgels te bespelen binnen het Sweelinq pakket.

 

Dordrecht Grote Kerk, Bach-orgel
Dordrecht Grote Kerk, Kam-orgel
Dordrecht Augustijnerkerk, Maarschalkerweerd-orgel
Gorinchem Grote Kerk, Bätz-orgel
Kampen Bovenkerk, Hinz-orgel
Leeuwarden Grote Kerk – Müller-orgel
Veenendaal Oude Kerk – Vierdag-orgel
Westzaan Grote Kerk – Flaes&Brünjes-orgel

l’Alpe d’Huez – Kleuker-orgel

 

Algemeen:
Techniek Virtual Pipe Organ
Aantal klavieren 3
Type klavieren TP 60 LF
Pedaal 30 tonig recht
Dispositie afhankelijk van de gekozen sampleset
Orkeststemmen optioneel
Touchscreens 2 x 7 inch
Aantal zwelpedalen 2
Pedaal verlichting ja
Lessenaar verlichting nee
Hoofdtelefoonaansluiting ja
Bank met berging ja
Meubel modern
Kleur blank of midden eiken, keuze uit kleurstalen
Afmetingen:
Breedte 126 cm
Hoogte zonder lessenaar n.v.t
Hoogte met lessenaar 140 cm
Diepte zonder pedaal 66 cm
Diepte met pedaal 91 cm
Voor meer informatie, download hier de brochure, of vraag ons naar de mogelijkheden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen
cross

Voor een offerte vul de onderstaande gegevens in.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Afspraak maken
  cross

  Wilt u een afspraak maken om een keer in een van onze showrooms langs te komen?

   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.