Service

Service

Hoog in het vaandel

Service staat bij Stolk Orgels hoog in het vaandel! Wij vinden het belangrijk dat de instrumenten die wij leveren aan particulieren, instellingen en kerken in goede staat blijven verkeren. Onze servicemonteurs hebben kennis van zaken en zijn op de hoogte van de laatste snufjes van de moderne techniek. Wanneer u een storing heeft aan uw orgel, komen ze met een goed uitgeruste service wagen bij u aan huis, om uw instrument weer tiptop in orde te maken. Daarnaast kunnen zij (preventief) onderhoud uitvoeren om storingen en/of stilstand te voorkomen.

Expertise

Onze servicedienst is er al sinds de oprichting van Stolk Orgels, zo’n 35 jaar geleden. ‘Een eigen servicedienst met expertise is van groot belang en het geeft een absolute toegevoegde waarde aan ons bedrijf’, aldus Dennis Stolk. ‘Hierdoor kunnen we adequaat reageren en bij urgente gevallen voor een snelle oplossing van het probleem zorgen.’

Onderhoudscontracten

Het is ook mogelijk om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Dit kan vooral van belang zijn voor scholen, kerken en andere instellingen. Op deze manier blijven de orgels up to date. Zeker wanneer er in het gebouw meerdere instrumenten aanwezig zijn, heeft dit zijn voordelen. U bent verzekerd dat uw instrumenten in goede conditie blijven verkeren én bespaart op deze manier op extra voorrijd- en reparatiekosten.

Wilt u weten of het in uw situatie interessant is om een onderhoudscontract op te stellen. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Service aanvraag

Voor  een service aanvraag en/of advies kunt u het serviceformulier op deze pagina invullen. Wij nemen dan contact met u op. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen op 0180 – 31 56 52.

Serviceformulier

    Alleen PNG, JPG, JPEG van maximaal 3mb groot


    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Onderhoud & reparatie

    Verhuur

    Referenties