Verhuur

Verhuur

Bij Stolk Orgels zijn we gespecialiseerd in de verhuur van orgels voor bruiloften, uitvaarten, zangavonden en concerten op locatie. We maken gebruik van verschillende hoog kwalitatieve systemen. Deze systemen worden op maat geleverd en optimaal op de locatie afgeregeld.

Maatwerk

Wij leveren maatwerk op het gebied van orgelverhuur. Of het nu gaat om een evenement in de open lucht of akoestisch lastige ruimtes, Stolk Orgels staat garant voor de beste keuze op het gebied van orgel, audio en versterking.

Concertorgel

Als concertorgel verhuren wij in veel gevallen onze Viscount Unico 400. Een fraai 3 klaviers instrument met een scala aan mogelijkheden voor de (concert) organist. Het instrument is eenvoudig te bedienen en is voorzien van een zeer uitgebreide setzer. Dit geeft de organist de mogelijkheid om alle registraties voorafgaand aan het concert in te programmeren.

Dit orgel is ook voorzien van een intern audiosysteem. Het volume van het interne audiosysteem is separaat in te stellen. Zo kan de organist, wanneer gewenst, het geluidsbeeld tot in detail aan de speeltafel meekrijgen.

In combinatie met de bijbehorende versterking kunnen met dit orgel tot 2000 zangers begeleid worden in grote zalen of kerken.

Lange termijn verhuur

Ook voor verhuur op de lange termijn bent u bij Stolk Orgels aan het beste adres. Dit kan een aantal weken, maanden, of zelfs jaren zijn. Heeft u tijdelijk een vervangend orgel nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier.

Uw vragen telefonisch stellen kan uiteraard ook.
We zijn bereikbaar op +31 (0)180 – 31 56 52 of +31 (0)6 21 11 19 94

Verhuuraanvraag

  Alleen PNG, JPG, JPEG van maximaal 3mb groot


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Viscount Unico 400 | Verhuur

  Viscount Unico 400 | Verhuur

  Onderhoud & reparatie

  Verhuur

  Referenties