Sweelinq

Sweelinq

Sweelinq is een pijporgelsampler die geschikt is voor gebruik op gangbare computer hardware. Deze software is ontwikkeld door Orgelmakerij Noorlander. Het doel van deze software is om het geluid van een pijporgel zo realistisch mogelijk na te bootsen. Binnen de software is het mogelijk om verschillende virtuele orgels (ook wel samplesets genoemd) te laden.

De Sweelinq software is zeer gebruiksvriendelijk en laat zich eenvoudig bedienen.

 

Sweelinq orgels

Naast de Hauptwerk orgels, die  in onze showroom staan opgesteld, vindt u er ook Sweelinq orgels. Dit zijn Content Cambiare modellen in de zogenaamde SW (Sweelinq) serie. Deze orgels zijn prijstechnisch gezien interessant ten opzichte van de al langer bestaande Hauptwerksystemen.  Zo hoeft u geen specifieke samplesets aan te schaffen, maar voor een relatief klein vast bedrag per jaar heeft u de beschikking over een steeds verder uitbreidende bibliotheek van pijp voor pijp opgenomen kerkorgels.

 

 

Hauptwerk en Sweelinq

Op de orgels uit de Cambiare orgellijn is het mogelijk om Hauptwerk en Sweelinq te bespelen. Via de gebruiksvriendelijke user interface, ontwikkeld bij Content Orgels, is het switchen van Hauptwerk naar Sweelinq een fluitje van een cent.  Met de mogelijkheid van beide systemen op één orgel te bespelen, zijn de hoog kwalitatieve Cambiare orgels nog interessanter geworden voor organisten die graag ‘shoppen’ tussen verschillende orgels.

 

Cambiare 312 SW 

 

Meer weten?

Wanneer u de aanschaf van een Sweelinq en/of Hauptwerk orgel overweegt, bent u bij Stolk Orgels aan het juiste adres! In onze showrooms kunt u zich uitgebreid laten voorlichten. Er zijn verschillende uitvoeringen bespelen èn, niet onbelangrijk…U kunt deze orgels naar eigen wens samenstellen!

Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms, of maak een afspraak om samen te kijken wat we voor u kunnen betekenen.