Johannus LiVE samplesets

Prijs

Vraag naar onze prijs


LiVE samplesets

De Johannus LiVE is een volwaardig digitaal orgel dat gebruik maakt van samplesets.
Een sampleset is niets anders dan een usb- stickwaarop de professionele en authentieke opname staat van een levensecht pijporgel. Voor alle beschikbare samplesets, klik hier.

De hoogwaardige opnames zijn door audioprofessionals van Johannus zelf verzorgd.
U koppelt de usb-stick aan de Johannus LiVE, die de dispositie van het betreffende pijporgel laadt. Zodra het volledige bestand is geüpload, kunt u het pijporgel direct bespelen. In het kleine display dat zich boven elk houten trekregister bevindt, wordt de naam van elke afzonderlijke stem weergegeven.

Vijf complete pijporgels

In het orgel kunnen maar liefst vijf complete pijporgels worden opgeslagen. Dat betekent feitelijk dat u vijf usb-sticks met de volledige opnames naar het geheugen van de Johannus LiVE kunt kopiëren. Dat heeft als groot voordeel dat u moeiteloos tussen deze pijporgels kunt schakelen: u vliegt in een oogwenk van Parijs via Dresden naar Utrecht.

Beschikt u over meer dan vijf samplesets, dan kunt u deze eenvoudig inladen en een reeds opgeslagen orgel overschrijven. Wilt u toch dat andere orgel weer bespelen, dan herhaalt u deze handeling. Alle opnamen van pijporgels zijn namelijk geborgd op de usb-stick. Op die manier kunt u met de Johannus LiVE eindeloos variëren.

Trekregisters

Op het moment dat u tussen twee opgeslagen samplesets in de Johannus LiVE schakelt, wisselen de disposities in de displays boven de trekregisters. Deze techniek betekent een doorbraak in de digitale orgelwereld. Door de invulling van de registers afhankelijk te maken van het specifieke pijporgel dat u bespeelt (het display geeft per register de naam van de stem weer), fungeren de registers het ene moment als dispositie van de Domkerk van Utrecht en het volgende moment als de dispositie van de Hofkirchen in Dresden. Met dezelfde trekregisters registreert u op die manier dus de verschillende disposities van tientallen pijporgels.

 

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar

Offerte

  Alleen PNG, JPG, JPEG van maximaal 3mb groot


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Afspraak

   (vul uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op)


   Locatie

   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

   Onderhoud & reparatie

   Verhuur

   Referenties