Content Cambiare 315 SW

Prijs

€ 15.995,-

Cambiare 315 SW

De Content Cambiare 315 SW (Sweelinq) staat garant voor de beste virtuele pijporgel beleving met het programma Sweelinq!  Opvallend is dat dit orgel een stuk voordeliger is als de Cambiare 315 die we al kennen. Wij leggen uit hoe dat zit!

Eén van de redenen is, dat u niet hoeft te betalen voor een Hauptwerklicentie. Bij de Sweelinq software wordt gebruikt gemaakt van een abonnement. Voor een relatief klein bedrag per jaar  kunt u alle beschikbare orgels binnen het Sweelinq pakket bespelen. Bij aanschaf van een Content Cambiare 315 SW is dat het eerste jaar kosteloos.

Een andere reden is, dat de Hauptwerk software vraagt om een zeer krachtige pc met veel geheugen en opslagcapaciteit. U begrijpt dat daar ook een prijskaartje aan hangt. De systeemvereisten voor de Sweelinq software zijn beduidend minder. Zodoende is er gekozen voor een ander type PC.

Het is dus werkelijk zo, dat het nu mogelijk is om hetzelfde orgel te kopen, maar dan voor een prijs die een aanzienlijk stuk lager ligt, dan van de Cambiare 315

Sweelinq software

Sweelinq is een pijporgelsampler die geschikt is voor gebruik op gangbare computer hardware. Deze software is ontwikkeld door Orgelmakerij Noorlander. Het doel van deze software is om het geluid van een pijporgel zo realistisch mogelijk na te bootsen. Binnen de software is het mogelijk om verschillende virtuele orgels (ook wel samplesets genoemd) te laden.

Gebruiksvriendelijk

De Cambiare orgels van Content zijn zeer gebruiksvriendelijk. Zo is het bijvoorbeeld helemaal niet nodig om verstand van computers te hebben om een dergelijk orgel te bespelen. Content maakt bij de Hauptwerk orgels gebruik van een zogenoemde gebruikers interface. Hierdoor kun je met een enkele druk op één van de touchscreens een ander orgel inladen, of andere basisinstellingen aanpassen.

De Sweelinq software werkt op een vergelijkbare gebruiksvriendelijke manier.

Geluidskwaliteit

Het audiosysteem van de  Content Cambiare 315 SW is van high end kwaliteit. De speakers zich in bovenin het orgel,  wat de klank beleving nog een extra realistische dimensie geeft. Optioneel is een 3d surround systeem in de kast, dus geen extra speakers of kabels in de kamer of zaal, dit geeft de best mogelijke virtuele (kerk)orgelbeleving

Uitvoeringen

De Content Cambiare 315 SW is leverbaar in verschillende kleuruitvoeringen. Standaard is het orgel  al uitgerust met pedaalverlichting en een bank met berging. Daarnaast is het ook mogelijk het orgel uit te breiden met  diverse opties, zoals bijvoorbeeld een mooie kroonlijst, of klavieren met houten kern. Onze medewerkers kunnen u daar alles over vertellen.

NOTE: Wilt u gebruik maken van Hauptwerk en Sweelinq op één orgel? Dat is zeker mogelijk. Kies dan voor de Cambiare 315.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Content Cambiare 315 SW? Wij verwelkomen u graag in één van onze showrooms om dit orgel te zien en te bespelen. Onder het genot van een kop koffie of thee kunnen we u alles over dit instrument  vertellen!

Beschikbare samplesets

Momenteel zijn de onderstaande orgels te bespelen binnen het Sweelinq pakket.

Dordrecht Grote Kerk, Bach-orgel
Dordrecht Grote Kerk, Kam-orgel
Dordrecht Augustijnerkerk, Maarschalkerweerd-orgel
Gorinchem Grote Kerk, Bätz-orgel
Kampen Bovenkerk, Hinz-orgel
Leeuwarden Grote Kerk – Müller-orgel
Veenendaal Oude Kerk – Vierdag-orgel
Westzaan Grote Kerk – Flaes&Brünjes-orgel
l’Alpe d’Huez – Kleuker-orgel

Algemeen:
Techniek Virtual Pipe Organ
Aantal klavieren 3
Type klavieren TP 60 LF
Pedaal 30 tonig recht
Dispositie afhankelijk van de gekozen samplesets
Touchscreens 2 x 10.1 inch
Aantal zwelpedalen 2
Pedaal verlichting ja
Lessenaar verlichting ja
Hoofdtelefoonaansluiting ja
Bank met berging ja
Meubel kabinet
Kleur blank of midden eiken, keuze uit kleurstalen
Afmetingen:
Breedte 135 cm
Hoogte zonder lessenaar n.v.t.
Hoogte met lessenaar 176 cm
Diepte zonder pedaal 66 cm
Diepte met pedaal 94 cm
Voor meer informatie, download hier de brochure, of vraag ons naar de mogelijkheden.

Download hier het bulletin van de Content Cambiare Sweelinq.

https://stolkorgels.nl/assets/uploads/2022/09/kleurenstaal-content.png

 

 

 

 

 

 

 

 


Offerte

  Alleen PNG, JPG, JPEG van maximaal 3mb groot, max. 1 foto

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Afspraak

   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

   Onderhoud & reparatie

   Verhuur

   Referenties