Chapel 236R

arrow-d
arrow-d
lightbox
Verkoopprijs
€ 13.999,-
Offerte aanvragen
Afspraak maken
Terug naar overzicht
Omschrijving
Dispositie
Kleurstalen
Media/Downloads

Hoogwaardige kwaliteit voor een passende prijs! 

Geïnspireerd door het aloude pijporgel in zijn vele vormen is de Chapel 236R het ideale instrument voor kerken en instellingen. Het orgel bied een grote mate van draagkracht, in combinatie met mooie heldere stemmen. Met een uitgekiende dispositie van 36 stemmen en maar liefst vier unieke klankwerelden (Baroque, Classic, Romantic, Symphonic) heeft de organist meer dan voldoende mogelijkheden om de mooiste orgelwerken optimaal te laten klinken ten gehore te brengen.

 

Innovatief

De in eigen huis ontwikkelde Invention Technology maakt het mogelijk om deze klanken adequaat en op een ongekend kwaliteitsniveau te realiseren. De nieuw ontwikkelde convolutie galm zorgt op ieder moment voor de optimale ruimtelijke beleving: van intiem huiselijk tot een imposante kathedraal.

De in deze orgels geplaatste ‘multi channel’ digitale versterkers, en een hoogwaardig luidsprekersysteem, intern of extern, dragen bij aan dit hoge kwaliteitsniveau.

 

Klaar voor de toekomst

De Chapel 236R kenmerkt zich door een brede en draagkrachtige klank met een uiterst verfijnde toondefinitie. Een orgel voor de toekomst. Niet alleen qua mogelijkheden, ook qua ontwerp. Door gebruik te maken van de meest recente techniek die beschikbaar is, hebben onze specialisten een bijzonder energiezuinig orgel gebouwd. Bespeel, beleef en beluister de Chapel 236 en ervaar zijn kwaliteiten! Een orgel ontwikkeld en gebouwd door organisten voor organisten.

 

Zaal en kerk is maatwerk

Iedere kerk- of zaalorgel installatie is, onafhankelijk van het merk, wat ons betreft altijd maatwerk. Alleen door maatwerk is het mogelijk om het beste uit het orgel te halen! Denk alleen maar aan de positie, de speeltafel en het audio systeem. Hoe moet het orgel gaan klinken, hoeveel klavieren zijn wenselijk?

Moet er een orgelfront gebouwd worden, waarin het externe audio systeem geplaatst wordt, moet het audio systeem geplaatst worden in een bestaande orgelkas, of…?

 

Meer weten?

De kwaliteit van een kerk- of zaalorgel installaties is van veel factoren afhankelijk. En dat is wat ons betreft niet als eerste het merk. Onze ervaren orgelspecialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de orgelbranche en kunnen u daar alles over vertellen. Onze technici kunnen deze projecten van begin tot eind voor u realiseren! Wilt u weten wat voor uw school, kerk, aula of zaal de beste mogelijkheden zijn op orgelgebied? Neem vrijblijvend contact met ons op.

PedaalHoofdwerkZwelwerk
Prestant 16Bourdon 16Baarpijp 8'
Subbas 16'Prestant 8'Quintadeen 8'
Roerquint 12'Roerfluit 8'Gamba 8;
Octaaf 8Viola 8'Celeste 8
'Gedekt 8'Octaaf 4'Salicet 4'
Octaaf 4'Speelfluit 4'Fluit 4'
Bazuin 16'Quint 3'Nasard 3'
Trompet 8'Octaaf 2'Gemshoorn 2'
Schalmeij 4Cornet V sterkTerts 1 3/5'
Koppel Ped-HwMixtuur IV-V sterkQuint 1 1/2'
Koppel Ped-ZwTrompet 8'Mixtuur IV sterk
Dulciaan 8'Fagot 16'
TremulantSchalmeij 8'
Koppel ZW-HWVox Humana 8
Trompet 4'
Tremulant

Offerte aanvragen
cross

Voor een offerte vul de onderstaande gegevens in.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Afspraak maken
  cross

  Wilt u een afspraak maken om een keer in een van onze showrooms langs te komen?

   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.