Nieuwe Viscount modellen

Viscount heeft een tweetal nieuwe orgelseries op de markt gebracht. Een lijn huiskamerorgels, alsook een nieuwe serie voor kerk en zaal. De techniek die in deze instrumenten is verwerkt is een vernieuwde en doorontwikkelde versie van de veelgeprezen en bekende Physis Technologie. In combinatie met de prettige spelende gepatenteerde drukpunt klavieren gaat de orgelbeleving met deze modellen naar een hoger level.

 

Domus

De nieuwe Domus- lijn, bestaat uit zeer functionele en gebruiksvriendelijke compacte orgels voor huiskamer of kleinere zaal. Deze orgels zijn geschikt voor zowel de beginner als de ervaren organist.
De naam Domus is het Italiaanse woord voor thuis. Velen van u zullen zich de naam Domus herinneren van orgels die voor de Nederlandse markt, in het verleden ook de naam Domus meekregen.
Heeft u thuis nog zo’n ‘oude’ Domus staan? Dan is dit een mooie gelegenheid om eens te kijken en beluisteren wat de nieuwe Domus in huis heeft.

 

Opera

De Opera- lijn vertegenwoordigt Viscount’s nieuwe toplijn van digitale orgels. Opera-orgels zijn geschikt voor de meest veeleisende organisten en grote zalen, kerken en kathedralen en zijn uitgerust met Physis Plus-technologie die een nieuw niveau van orgelervaring biedt, zowel qua geluid als bediening.

Nieuwe Viscount modellen Stolk Orgels