Viscount Chorum 50 dlx

Prijs

UITVERKOCHTViscount Chorum 50DLX

(de DLX versie is een uitvoering met houten kast)

Orgels afkomstig uit de Chorum-serie zijn perfect in staat om een zeer getrouwe weergave van pijporgels ten gehore te brengen, zo ook de Viscount Chorum 50. Dit 41 stemmen tellende orgel biedt u als organist alle functionaliteiten om de ultieme orgelervaring te beleven. Het tweeklaviers orgel blinkt uit in zowel klanken als in uitstraling en is daarmee het perfecte orgel voor in de huiskamer. Door alle moderne aansluitingen is het orgel ook zeer geschikt voor gebruik in kerken of in zalen.

Klanken van de Chorum 50

Het in Italië ontwikkelde Viscount Chorum 50 klassieke orgel beschikt over de nieuwste sampletechnologie waardoor het orgel in staat is om realistische en natuurlijke klanken te laten hoor. Deze ARTEM-technologie is ontwikkeld in eigen laboratoria van Viscount en samengesteld door de beste technici. De vier samplebanken, met elke hun eigen unieke stem, zorgen voor voldoende keuzemogelijkheden. U kunt een keuze maken uit; Baroque, Noord-Duitse Barok, Romantisch en de Amerikaanse.

Het authentieke geluid van een orgel ontstaat door de combinatie van een orgel en de fysieke ruimte waarin dit orgel zich bevindt. Door het ingebouwde modellering programma heeft u de keuze uit acht verschillende galmtypes. Met deze galmtypes kunt u instellen alsof u uw orgel bespeelt in een grote kathedraal of een in kleine knusse kapel. Dit maakt de klanken nog realistischer en maakt het mogelijk specifieke scenario na te bootsen, wat de ultieme klankbeleving compleet maakt!

Klavier en meubel

Het orgel beschikt over twee “Tracker Action” klavieren van elk 61 toetsen. Deze klavieren zijn met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld en daarbij zijn de beste materialen gebruikt. Deze zorg en materialen zorgen voor een klavier dat soepel en fijn bespeelbaar is. Een extra optie is om het orgel te bestellen met houten klavieren of met de uitzonderlijke AWK-klavieren.

Zoals u van Italianen gewend bent, is het meubel zeer netjes en stijlvol. De massieve kast, een fraaie lessenaar, twee houten expressiepedalen en een bijpassende bank zorgen voor een elegante uitstraling. Voor degene die meer houdt van een klassiekere afwerking heeft Viscount met de Chorum 50 ook een variant beschikbaar met een rolluik.

Aansluitingen

Moderne orgels beschikken over moderne aansluitmogelijkheden, zo ook dit Chorum orgel. Naast traditionele midi in- en uitgangen kan er gebruik worden gemaakt van een USB-stick. Op deze stick kunnen instellingen worden opgeslagen maar ook midistukken worden opgenomen of juist worden afgespeeld. Het orgel beschikt over krachtig 3-kanaals audiosysteem met in totaal vijf luidsprekers. Voor degene die meer vermogen nodig hebben omdat het orgel wordt gebruikt in een kerk of een zaal beschikt het orgel over twee extra speakeruitgangen en een extra subwooferuitgang.

Algemeen:
Techniek Artem Technology
Aantal klavieren 2
Type klavieren
Pedaal 30 tonig
Aantal stemmen 38 classic, 3 orchestral
Solo stemmen
Aantal intonaties 4
Generaal crescendo
Aantal zwelpedalen 2
Afsluitbaar roldeksel ja
Pedaal verlichting ja
Lessenaar verlichting nee
Hoofdtelefoonaansluiting ja
Bank met berging ja
Meubel klassiek
Kleur licht- of donker eiken
Afmetingen:
Breedte 126 cm
Hoogte zonder lessenaar
Hoogte met lessenaar 131 cm
Diepte zonder pedaal 62 cm
Diepte met pedaal 111 cm
Voor een passende kleur voor uw nieuwe orgel, neem contact met ons op.
Voor meer informatie, download hier de brochure, of vraag ons naar de mogelijkheden.

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar

Offerte

  Alleen PNG, JPG, JPEG van maximaal 3mb groot


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Afspraak

   (vul uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op)


   Locatie

   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

   Onderhoud & reparatie

   Verhuur

   Referenties