Johannus Studio 150 Wenge

Prijs

UITVERKOCHT


Studio 150 Wenge

Wilt u thuis genieten van een betaalbaar orgel van volwaardige Johannus kwaliteit? Dit is mogelijk met de Studio 150. Het compacte Studio 150 orgel past in vrijwel elk interieur en is ideaal voor de beginnende organist, maar zeer geschikt als voordelig studie instrument voor de gevorderde organist.  Met een volledig 30 tonig pedaal, 28 stemmen en 2 klavieren heeft u als organist een ruime keuze in allerlei klank kleuren.

De Studio, één van de meest succesvolle orgels uit de Johannus-familie, is een volledig, toegankelijk en betaalbaar orgel dat is uitgerust met het wereldberoemde Johannus-geluid. De lijn bestaat uit meerdere modellen. Zo is de Studio ook leverbaar als positief model.

Volledig orgel

De Studio is een volledig orgel en is net als alle andere orgels van Johannus uitgerust met geluid van de hoogste kwaliteit. Aan het wereldberoemde Johannus geluid worden geen concessies gedaan. Dat is een principekwestie. De klank, de intonatie, de galm: het moet allemaal perfect zijn.

Voor de organisten die op zoek zijn naar meer mogelijkheden en toch een betaalbaar studie instrument in huis willen hebben is de Studio 350 of de Studio Positief 350 een mooi alternatief.

Voor iedereen bereikbaar

De Johannus Studio 150 is een heel toegankelijk en betaalbaar instrument. Dit orgel is ontworpen omdat wij vinden dat het orgel voor iedereen bereikbaar moet zijn. Voor de professionele organist die dagelijks studeert, maar ook voor de hobbyorganist die net zijn eerste lessen krijgt. De Studio is – de naam zegt het al – een echt studieorgel. Of je nu wilt oefenen of jezelf goed wilt voorbereiden op de begeleiding van de samenzang in een eredienst: dit orgel is je trouwe studievriend.

Verschillende orgelstijlen

De Studio 150 Wenge is uitgerust met vier verschillende samplebanken met unieke registers. Zo kunt u niet alleen kiezen tussen Romantisch, Symfonisch en Barok, maar ook voor Historische opnamen. Schakel moeiteloos over tussen de verschillende stijlen voor eindeloze mogelijkheden.

Johannus maakt hierbij gebruik van de zogenaamde Panning-techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat het geluid van een pijporgel nog dichter benaderd word. Door middel van deze techniek is het mogelijk om het orgel te vertellen waar een orgelpijp zich bevindt.

Met de Studio 150 beschikt u over twaalf vaste galmprogramma’s. Zo kunt u elke denkbare akoestiek aan uw orgelspel toevoegen: waan u in een intieme kapel, moderne kerk of oude kathedraal.

Meer weten

Wilt u meer weten over dit orgel? Kom dan langs in één van onze showrooms en bespeel zelf de Johannus Studio  De mooie klank en het eigentijdse meubel maken dit orgel tot een bijzonder betaalbaar kwaliteitsinstrument.

Pedaal Hoofdwerk Zwelwerk
Prestantbas 16′ Bourdon 16′ Holpijp 8′
Subbas 16′ Prestant 8′ Prestant 8′
Octaafbas 8′ Roerfluit 8′ Prestant 8′
Gedekt 8′ Octaaf 4′ Octaaf 4′
Koraalbas 4′ Open Fluit 4′ Open Fluit 4′
Bazuin 16′ Quint 2 2/3’ Quint 2 2/3’
Trompet 8′ Octaaf 2′ Octaaf 2′
Hoofdwerk – Pedaal Cornet IV Cornet IV
Zwelwerk – Pedaal Mixtuur IV Mixtuur IV
MIDI Trompet 8′ Trompet 8′
Tremulant Tremulant
Zwelwerk – Hoofdwerk Zwelwerk – Hoofdwerk
MIDI MIDI
Algemeen:
Techniek Digital Sampling
Aantal klavieren 2
Type klavieren TP 6
Pedaal 30 tonig recht
Aantal stemmen 28
Solo stemmen nee
Aantal intonaties 4
Generaal crescendo nee
Aantal zwelpedalen 1
Afsluitbaar roldeksel nee
Pedaal verlichting nee
Lessenaar verlichting nee
Hoofdtelefoonaansluiting ja
Bank met berging nee
Meubel modern
Kleur beschikbaar in 5 kleuren
Afmetingen:
Breedte 130 cm
Hoogte zonder lessenaar 115 cm
Hoogte met lessenaar 136 cm
Diepte zonder pedaal 58 cm
Diepte met pedaal 97 cm
https://stolkorgels.nl/assets/uploads/2022/08/johannus-wenge-410x256px.png https://stolkorgels.nl/assets/uploads/2022/08/johannus-light-riverside-410x256-1.png https://stolkorgels.nl/assets/uploads/2022/08/johannus-black-north-wood-410x256-1.png https://stolkorgels.nl/assets/uploads/2022/08/johannus-nautilus-teak-410x256px.png

Offerte

  Alleen PNG, JPG, JPEG van maximaal 3mb groot, max. 1 foto

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Afspraak

   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

   Onderhoud & reparatie

   Verhuur

   Referenties