Service & Onderhoud | Verhuur | Intonatie | Taxatie

SERVICE | ONDERHOUD

Service staat bij Stolk Orgels hoog in het vaandel.
'Een eigen servicedienst is tegenwoordig van groot belang' aldus Dennis Stolk. Het geeft een absolute toegevoegde waarde aan ons bedrijf.
Deze eigen servicedienst is er al sinds de oprichting van Stolk Orgels.

Onze servicedienst kan uw orgel repareren en onderhouden. Ook bieden wij onderhoudscontracten aan die op maat worden gemaakt voor uw orgel, in uw situatie. Laat u informeren over de mogelijkheden.

 

INTONATIE

'Stolk Orgels laat orgels mooier klinken'
Deze slogan is niet zelf verzonnen, maar komt uit de mond van klanten.

Intoneren is een vak apart en vraagt om kennis van orgels.
U haalt met Stolk Orgels deze gespecificeerde kennis in huis door uw orgel te laten intoneren! Samen met u halen we dat uit het orgel wat het beste bij uw wensen past. 

VERHUUR

Voor verhuur van orgels voor bruiloften, begrafenissen, concerten en evenementen bent u bij ons aan het goede adres. Ook verhuren wij orgels aan kerken die bijvoorbeeld door restauratie/onderhoud van het pijporgel langere tijd een instrument nodig hebben om de erediensten te begeleiden. 

Door ruime ervaring kunnen wij u voorzien van goed advies en een orgel op maat.
Het orgel wordt persoonlijk gebracht, opgesteld en afgesteld.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier of per telefoon om de mogelijkheden door te spreken.

TAXATIE

Het opmaken van een taxatierapport na brand-of waterschade, of het opmaken van een taxatie van de dagwaarde is één van de specialiteiten van Stolk Orgels.
Neemt u vrijblijvend contact op met onze adviseur. 

Contactformulier

Verzenden
Stolk Orgels BV