STOLK ORGELS: EEN BEDRIJF MET GESCHIEDENIS!

Al meer dan 25 jaar is Stolk Orgels toonaangevend op het gebied van klassieke elektronische orgels. Stolk Orgels is in de loop de jaren gespecialiseerd in de verkoop & inkoop van orgels, service en onderhoud aan orgels, intonatie van orgels en de laatste 10 jaar ook in de taxatie van orgels op het gebied van dagwaarde en schade. Stolk Orgels heeft eigen in- en verkoopadviseurs in dienst. Daarnaast ook nog twee vakbekwame servicemonteurs. Voor intonatie aan uw orgel komt ook onze eigen specialist bij u thuis langs.

Kortom, een bedrijf met jaren ervaring wat resulteert in tevreden klanten! Ervaar het zelf! Het is de toon die de muziek maakt!

Service/Onderhoud

Service staat bij Stolk Orgels hoog in het vaandel. Via onderstaand formulier kunt u een service-aanvraag bij ons indienen. U kunt ervan verzekerd zijn dat de service aan uw orgel in goede en vertrouwde handen is.
Meer informatie

Verhuur

Wij verhuren zeer regelmatig orgels voor bruiloften, begrafenissen, zangavonden en concerten op locatie. Omdat iedere ruimte anders is hebben wij verschillende modellen klaar staan om te verhuren. Ook verhuren voor langere periode in kerken behoort tot de mogelijkheden

Transport / Verhuizing

Direct contact met klanten vind Stolk Orgels erg belangrijk. Vandaar dat we beschikken over een eigen transportdienst. Deze kan tevens ingezet worden voor verhuizing van uw instrument. Uw instrument verzekerd opslaan voor enige tijd verzorgen wij ook voor u.

Orgel op Maat

Voor kerken, verzorgingstehuizen, aula's en andere ruimten heeft Stolk Orgels orgels op maat. Vraag referenties op en ervaar zelf wat Stolk voor u kan betekenen!
Stolk Orgels BV